Målari i Motala

Jag har länge velat måla om min egna lägenhet helt på egen han. Men när jag är så otroligt strandad i allt jobb jag gör även utanför mitt heltidsjobb så känner jag att jag aldrig riktigt får tiden för att göra det. Jag vill gärna bara måla lägenheten vit, inget konstigare än så. Därför valde jag att faktiskt kontakta ett måleri i Motala som skulle kunna hjälpa mig med just detta projektet. Jag anlitade därför Halldans Fastighetsnära Tjänster AB som under många år har arbetat inom detta yrket och jag känna att skulle jag spendera dem pengarna jag tänkt så ska det vara på en rutinerad målerifirma så jag slipper dem onödiga misstagen som jag så otroligt gärna undviker.

Efter att nu då när projektet är slutfört så tänkte jag att jag definitivt ville ta mig tiden till att rekommendera dem för det helt enastående arbetet dem genomförde för mig. Är så otroligt nöjd och glad över hur bra dem utförde detta arbetet. Nu ska det bli kul att renovera lägenheten med lite nya möbler som passar in så jag kan få se på riktigt hur den nya lägenheten ska se ut när allt väl är klart.

Stort tack till Halldans Fastighetsnära Tjänster för deras väl utförda arbete.

Du gillar kanske också...